با سلام من دختری 25 ساله هستم ک چند سال پیش کم خونی شدید گرفتم و بدنبال اون موهام به شدت ریزش پیدا کرد و ب شدت کم پشت شد الان در حال حاضر کم خونیم تا حدودی درمان شده و ریزش موهام کمتر شده ولی همچنان خیلی کم پشته میخواستم بدونم راه درمانی برای من هست ایا دوباره موهام پر پشت میشه ؟و چه دارویی باید مصرف کنم؟

دکتر رضا رباطی :

تجویز دارو بدون معاینه وضعیت ریزش مو امکان پذیر نیست اما درمان کمبود آهن اثر زیادی در بهبود ریزش مو دارد. [1397-05-08]

پاسخ سوال پزشکیدرمان

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

مدیریت درد با طب فیزیکی چگونه است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عوارض واریکوسل

خواب و مراحل آن

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

شخصیت پارانوئید و شکاک و بد بین

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مزوتراپی چیست؟

تشخیص موی چرب و خشک

بیماری زوسکا را با سرطان پستان اشتباه نگیرید

تشخيص سرطان سينه با سونوگرافی

آیا کاشت مو دائمی است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]