باعرض سلام من هرموقع که ازحمام بیرون میام درنیم تنه ی بالادرجلو بخش سینه وشکم ودرعقب اون فاصله ی بین گردن تاکمرم شروع به خارش میکند درضمن روی بدنم مقداری جوش درآمده وچندخال ریزقهوه ای وجود داردوهمچنین امروز متوجه شدم چندخال خیلی ریزروی پای راستم به وجوداومده آیا میتونه عامل بیماری باشه درضمن من 19سالم است...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که آب داغ استفاده ننمایید و حمام طولانی نداشته باشد بعد از حمام لوسیون بدن بزنید اگر خارش ادامه داشت به پزشک مراجعه نمایید [1401-08-17]

پاسخ سوال پزشکیخارش

تلفن : 91620100 - 031

لیفت پوست با نخ یکی از روشهای نوین جوانسازی پوست

بیماری لوپوس

چه کسانی نمیتوانند کاشت مو انجام دهند؟

تغذیه و سلامتی ماهیچه ها ، استخوان ها و مفاصل

یائسگی زودرس - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مکمل ها و داروهای چاق کننده

جسمانی سازی یا خود بیمار انگاری

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

جراحى پلک تحتانى (بلفاروپلاستى) چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دوقلوهای بهم چسبيده

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]