سلام اقای دکتر خسته نباشید من از دوران بچگی کلا گوش راست من ناشنوا میباشد چندین بار به دکتر مراجعه کردم گفته است براثر بیماری در دوران کودکی عصب شنوایی کلا از بین رفته است میخواستم از حضور شما بپرسم ایا امکان درمان هست ایا با استفاده از کاشت حلزون وروش دیگر امکان حل مشکل هست یانه؟ چه روشی راجنابعالی پیشنهاد میکنید ممنونم از لطف حضرتعالی

دکتر سعید ملایری :

اگر شما مبتلا به کم شنوایی یکطرفه باشید، بیشترین مشکل را در محیط های شلوغ در درک گفتار دیگران خواهید داشت، به ویژه اگر در وضعیتی باشید که فرد صحبت کننده در سمت گوش بدتر شما قرار گرفته باشد. در این موارد دو نوع درمان توصیه می شود: 1. مراقبت از وضعیت گوش سالم و تقویت مهارت های گوش دادن2. اگر شغل شما طوری باشد که نیاز به ارتباط با ارباب رجوع داشته باشید یا در محیط آموزشی و یادگیری باشید، نیاز به استفاده از وسیله توقیت کننده نیز ضرورت پیدا می کند. http://newsha.ir/P/1220 http://newsha.ir/P/1578 [1395-05-03]

پاسخ سوال پزشکیگوش کودک شنوایی

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

چه بخوریم تا فرزندی باهوش تر داشته باشیم ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

علت عروق عنکبوتی کنار بینی چیست و چگونه درمان میشود؟

تزریق ژل حجم دهنده است یا جوانساز؟

گودی کمر(لوردوز)ودرمان آن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

حجم دهی شقیقه با تزریق ژل یا چربی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

فازهای بلع و علایم و نشانه های اختلال بلع

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

راهکارهایی برای جلوگیری از پیری زودرس

رعایت نکاتی که منجر به کاهش چین و چروک میشوند