سلام خسته نباشید من خانم ۲۲ساله قصد باردار شدن دارم همسرم مشکل شنوایی دارن یگوش بر اثر اریون یگوشم بر اثر عفونت شنواییش اومد پایین عملم کردن. مادر زادی نیست مشکلشون سوالم اینه ایا عوامل ژنیتیکی رو بچه تاثیر داره؟اقدام خاصی باید انجام بدم؟خیلی نگرانم میترسم از بارداری لطفا کمکم کنید

دکتر سعید ملایری :

شهروند گرامی : با سلام اگر کم شنوایی همسر شما ناشی از اریون باشد، تاثیری بر وضعیت شنوایی فرزند آینده شما نخواهد داشت، بنابراین از این جهت به هیچ وجه نباید نگران باشید. [1396-09-23]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

مهارت های افزایش انگیزه برای کاهش وزن و کسب تناسب اندام

رحم تک شاخ

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کلیه نابجا یا اکتوپیک چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نارسایی کلیه چیست؟

پیری پوست خود را به تعویق بیاندازید

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بزرگی پروستات چه علائمی دارد؟

بالشت مناسب

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره تزریق ژل گونه بیشتر بدانید

انواع روشهای کاشت مو کدام است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]