سلام تشخیص قطعی لابیرنتیت از چه راهی امکانپذیر است وآیا درمان دارد ممنون

دکتر سعید ملایری :

شهروند گرامی :با سلام برای تشخیص قطعی لابیرنتیت معاینه، بررسی دقیق علایم بالینی، انجام آزمایش های شنوایی و گاهی اوقات انجام سی تی اسکن یا ام آر آی ضروری است. این بیماری اگر به درستی تشخیص داده شود، معمولا طی یک تا سه هفته بهبود پیدا می کند. [1396-12-08]

پاسخ سوال پزشکیدرمان

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

تشخیص سنگ کلیه از مسیر حالب به مثانه با عکس رنگی کلیه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان جای جوش با مزوژل جالپرو

فیلم جراحی لیزری دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نوشیدنی ورزشی مخصوص ورزشکاران حرفه ای

علائم خطر پس از زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مگنتوتراپی

تأثیر شگفت انگیز لیزر اندولیفت در جوانسازی پوست

افسردگی پس از زایمان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]