با سلام من چند روزه که تو گوش چپم وقتی که صدا وجود نداره صدای سوت میشنوم و این اتفاق خود به خود افتاده دکتر که رفتم برام نورتریپتیلین و ویتامین ای نوشت که بعد دو روز فایده نداشته آیا میتونه به خاطر استرس باشه چون من امسال کنکور دارم برای درمان چی کار کنم ممنون

دکتر سعید ملایری :

صدای گوش می تواند دلایل مختلی داشته بشد. اما یکی از عللی که در سال های اخیر بیشتر به آن اشاره شده، استرس و تنش های خانوادگی یا امتحان و شغل هست. برای شما نیز می تواند این موضوع صحت داشته باشد. تلاش کنید استرس را مدیریت کنید. اگر صدا قطع نشود، دارودرمانی معمولا جواب نمی دهد و باید پس ار ارزیابی دقیق شنوایی و نوع و شدت صدای گوش، درمان های توانبخشی را شروع کنید. [1397-04-06]

پاسخ سوال پزشکیگوش استرس درمان

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

علت و درمان درد ریشه مو

درمان روزاسه

ایا بعد از عمل لیزیک چشم ضعیف می شود

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درباره مراقبتهای قبل و بعد از لیفت با نخ بیشتر بدانید

کاهش شنوایی بخش اجتناب ناپذیر سالخوردگی نیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مشاوره قبل از ازدواج

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پیچ خوردگی تخمدان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

کنترل وزن در ورزشکاران