سلام خانم دکتر خسته نباشید پسری ۲۴ ساله هستم پارسال به مدت ۳ ماه ماینوکسیدیل ۵ درصد مصرف کردم برای رشد موی صورتم نتیجه هم گرفتم حالا میخوام دوباره شروع کنم مصرفشو اما این دفه با محلول ۷ درصد چون خیلی موهای صورتم نازکه ۱ از نظر شما اشگالی نداره از ۷ درصد استفاده کنم ۲ استفاده از ماینوکسیدیل باعث ضخیم تر شدن موهای نازک صورتم هم میشه یا فقط باعث تحریک فولیکول ها میشه

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. برای صورت غلظت بالاتر از 5 نمیدیم. اگر باعث رشد مجدد شده میتونه در ضخیم کردن موها هم مفید باشه. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

علل درد آلت تناسلی مردان

علت کج شدن آلت تناسلی مردان چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کدام غذاها بدون کلسترول هستند

خواص هیالورونیک اسید برای پوست

نحوه ی کارکرد دستگاه ماموگرافی

راهکارهای شگفت انگیز برای جوانسازی پوست دست

مراحل کانتورینگ صورت

لیفت نخ