با سلام و احترام خانم دکتر عزیز من در جزیره قشم هستم و اینجا ب دلیل اینکه امکانات پزشکی خوبی نداره مزاحم شما شدم ی سوال داشتم خدمتتون ممنون میشم پاسخ بدین چون خیلی نظرتون واسم مهمه پوست صورتم چربه گاهی اوقات که جوش میزنه رد جوشها تیره میمونه روی صورتم و ناراحتم میکنه چند تا از دوستانم از کرم روشن کننده و ضد لک گوری استفاده کردن واقعا تاثیر داشته من قبل استفاده خواستم بدونم عوارضی ندارن این کرم ها شنیدم کوروتون داره و صورت لک می افته ی مدت استفاده نشه نمیدونم حقیقته یا نه ؟ عکس کرم پیوست

دکتر سهیلا طاهری :

سلام .کرم گوری را نمی شناسم. دارویی مثل کرم آکنه مگا 200 شبها بزنید. میکرودرم ابریژن هم خیلی خوبه [1395-04-08]

پاسخ سوال پزشکیپوست جوش صورت لک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

شکستگی استخوان و نقش ورزش در ترمیم آن

بیوفیدبک

تغذیه و بیماری های دهان و دندان ( قسمت دوم)

دیابت بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پیشگیری از بیماریهای پوستی در استخرهای شنا

از موهای خود در هوای سرد مراقبت کنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

كبد و بيماري هاي آن و راه هاي درمان

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تشخیص دیسک کمر با استفاده از عکس رادیولوژی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آناتومی دنبالچه ، علت و درمان درد دنبالچه