خانم دکترسلام: خواهرم مدتی است برای رفع موهای دست ازکرم موبرسینره استفاده می کند. تازگیها متوجه شده تعدادخالهای دستهایش زیادشده .ابتدا بصورت خال کوچک قرمز و بعد خال قهوه ای . جایی خونده که اگر تعداد خالهای روی دست راست از11تا بیشترباشد، احتمال ابتلا به سرطان پوست هست. خواهش میکنم راهنمایی کنید. آیا این خبردرست است. آیا تعداد زیاد خالها روی دستها میتواند مربوط به اختلال کبدی باشد.آیا میتوانید بدون مراجعه حضوری جواب سوالم را بدهید که سرطان پوست هست یانه

دکتر سهیلا طاهری :

نه تعداد زیاد خال ربطی به سرطان پوست ندارد.به کرم مو بر هم ارتباطی ندارد.با این وجود بهتر است خال هارا به یک متخصص پوست نشان دهید.خال معمولی نیازی به اقدام خاصی ندارد. [1395-08-02]

پاسخ سوال پزشکیخال سرطان پوست

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

مخچه ، فراتر از حفظ تعادل

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کدام توده های سینه خطرناک و سرطانی نیستند؟

لیزر درمانی پوست چرب

درمان دندانپزشکی برای بیماران با مشکلات پزشکی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

پیکر تراشی با بادی جت چگونه است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

توصیه های لازم درمورد جراحی پیوند مو

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

علل دردهاي مزمن اندام فوقاني

رحم اجاره ای چیست؟

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]