باسلام و عرض خسته نباشید خانم دکتر من دختر 20 ساله ای هستم که پوست بدنم سبزه است راستش من خیلی علاقه دارم پوستم چند درجه روشن شود البته سبزه روشن هستم و پوستم لک ندارد. خاستم بدونم ایا روشی هست که به طور دائمی پوستم سفید شود. درمانش اگر بیشتر از یکسال هم باشد برایم فرقی ندارد فقط جواب بدهد وعوارض سرطان زا نداشته باشد. ممنون میشم پاسخ رو به ایمیلم ارسال کنید و اونو به نمایش نگذارید. باتشکر از شما موفق باشید.

دکتر سهیلا طاهری :

روشن کردن رنگ پوست عملی نسیت و مطمئن باشید اگر با روش های غیرعلمی انجام شود عوارض زیادی خواهد داشت. [1395-08-02]

پاسخ سوال پزشکیپوست لک سرطان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

روشهای رفع تیرگی پوست صورت و بدن

اکوکاردیوگرافی جنین

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

کاشت مو در افراد سالمند و نتایج نهایی آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

عفونت قارچی بدن

درمان آلزایمر

بهترین راهکار درمان شوره سر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علل اسکیزوفرنیا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عمل لیزیک چشم آستیگمات

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]