سلام.من پسر 35 ساله هستم .حالت صورتم از حالت وی به حالت یو در اومده یعنی بالای صورتم که حجیم و پر بود تحلیل رفته پایین صورت و دو طرف فک عریض و پهن شده ایا میشه دوباره حالت مثلث جوانی رو برگردوند. مرسی. در ضمن 3 سال پیش که هایفو اومده بود یکبار انجام دادم ولی تاثیر خاصی ندیدم.

دکتر سهیلا طاهری :

بايد از روشهاي جوانسازي استفاده كنيد. ميتوان تزريق ژل يا چربي براي بالاي صورت در نظر گرفت و از روشهاي ليفت در پائين صورت استفاده كرد [1397-02-11]

پاسخ سوال پزشکیصورت فک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

بیماری های پوستی شایع در فصل تابستان

آیا تبخال تناسلی خطرناک است؟

تاثیرگذاری الکتروشوک در اسکیزوفرنیا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

علائم شایع دیابت نوع 2 چه هستند؟

مواد توهم زا

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

زونا چگونه درمان میشود؟

روش های شگفت انگیز درمان سیاهی و جوانسازی دور چشم

لب های زیبا با تزریق ژل لب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اقدامات قبل از بارداری (2)

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]