سلام من پسر 22 ساله مبتلا به ریزش مو ارثی.خیلی ها با مراجعه به سایت های اینترنتی از مصرف فیناستراید وحشت میکنند و منصرف میشن بهتر نیست اگه مطلبی هست از زبان شما بشنویم؟چرا یک مقاله راجع عوارض ایندارو نوشته نمیشه؟چرا گذرا دربارش حرف میزنید؟ این دغدغه خیلیاست. واقعا این دارو چقدر خطرناکه؟آیا کسانی که مصرفش میکنن پی ناتوانی جنسی و ناباروری و خیلی مشکلات دیگر رو به تنشون مالیدن؟

دکتر سهیلا طاهری :

اصلا داروی خطرناکی نیست.نازایی نمیده. ممکنه روی تعدادی از اسپرمها اثر کنه که اون هم با قطع دارو برطرف میشه. اثر بر روی جنین افراد مصرف کننده هم قطعی و ثابت شده نیست. [1397-07-19]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو فیناستراید زبان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

ماندگاری فیلر زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه

از بین بردن اسکار با لیزر

به سوالات جنسی کودکان چطور پاسخ بدهیم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

کاربرد لیزر فراکشنال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علت دخول دردناک چیست و ایا درمان پذیر است؟

درد شانه

جوانسازی با آراف فرکشنال سوزنی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

در جلسات سکس تراپی چه می گذرد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]