سلام روز بخیر چند تا لک کوچک براثر جای جوش در صورتم است از کرم ضد لک بتیس و فیس دوکس شبها استفاده می کنم هنوز لک ها برطرف نشده چه کرمی پیشنهاد می کنید که سریعتر بهبود یابد و پوسته ندهد پوستم سبزه است ولی خیلی حساس تا دست می زنم جای جوش می ماند ممنون خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. براي لكه صورت از كرم اتچه دسپيگمان شبها استفاده كنيد. اگر جواب نداد بايد ليزر يا اقدام ديگه اي انجام بشه [1397-10-04]

پاسخ سوال پزشکیلک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

رابطه میگرن و مشکلات فکی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

آیا بزرگ شدن مغز فقط در دوران جنینی و کودکی رخ میدهد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

جلوگیری از لاغری صورت و شلی پوست بدن در کاهش وزن

واریکوسل (واریس بیضه) چیست ؟

تفاوت چاقی و سلولیت

تومور مخچه چیست؟علت ایجاد تومور مخچه

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

چرا در دیابت نوار عصب و عضله گرفته می شود ؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

وسواس

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]