سلام من حدود ۵ ماهه فکمو به خاطر شکستگی عمل کردم و پیچ و پلاک کار گذاشتند میخواستم بپرسم که دخانیات برای اینها مضر هست و آسیبی میرسونه با تشکر

دکتر محمدحسن سمندری :

درود بر شما دود از هر گونه که باشد برای سلامتی خوب نیست ولی در باره بیمارانی که زخم یا آسیبی در بدن دارند یا جسمی مانند پلاک فلزی در بدنشان هست ممکن است کم شدن اکسیژن خون احتمال عفونت را بیشتر کند در دهان همچنین گرمای سیگار کشیدن می تواند اثر کمبود اکسیژن را بیشتر کرده و احتمال عفونت ببشتر می شود [1397-03-05]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان فیض خیابان رحیم ارباب جنب مرکز درمانی روزبه ساختمان آریا طبقه اول
تلفن : 36642982 - 031

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پوکی استخوان

نوار عصب و عضله چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

چه عواملی باعث بیرون زدگی دیسک می شود؟

علائم تومورهای حدقه چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درباره فوق تخصص درد بیشتر بدانید

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بزرگ کردن آلت تناسلی

اصلاح طبیعی فرم لب

عفونت گوش شناگر چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

کاشت مو به درد چه کسی میخورد؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]