با سلام . خواهر من یه ساله ارتودنسی کرده برا جراحی زیبایی فک . فک سمت چپ سه سانت از سمت راست بیشتر رشد کرده اما الان بهش گفتن که رشد فک هنوزم ادامه داره و باید دو عمل طی 6 ماه انجام بده . آیا میشه با یه جراحی هم رشد رو متوقف کرد و هم جراحی زیبایی کرد؟

دکتر محمدحسن سمندری :

سلام . سن بیمار چند سال است و آیا سن رشد تمام شده یا نه؟ اگر سن رشد بیمار گذشته باید معلوم شود که رشد فک هنوز هست یا نه؟ برای این کار عکس برداری مخصوص هست که پاسخ را مشخص می کند پس از مشخص شدن وضعیت رشد فک و این که چرا هنوز رشد دارد می توان گفت که چه عملی و چه زمانی باید برای بیمار انجام شود [1398-04-22]

پاسخ سوال پزشکیجراحی زیبایی فک

آدرس مطب : اصفهان خیابان فیض خیابان رحیم ارباب جنب مرکز درمانی روزبه ساختمان آریا طبقه اول
تلفن : 36642982 - 031

تعداد دفعات نرمال رابطه جنسی

کاربرد ژل الانسه برای جوانسازی پوست

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

عوارض تزریق ژل

جراحی لیفت سینه چه مراحلی دارد؟

کم شنوایی در کمین افراد پراسترس

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان رزاسه

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مضرات آفتاب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

راهکارها تغدیه در درمان سکته قلبی