facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوال پزشکی کاربر

سوال :

با سلام . خواهر من یه ساله ارتودنسی کرده برا جراحی زیبایی فک . فک سمت چپ سه سانت از سمت راست بیشتر رشد کرده اما الان بهش گفتن که رشد فک هنوزم ادامه داره و باید دو عمل طی 6 ماه انجام بده . آیا میشه با یه جراحی هم رشد رو متوقف کرد و هم جراحی زیبایی کرد؟


دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ] :

سلام . سن بیمار چند سال است و آیا سن رشد تمام شده یا نه؟ اگر سن رشد بیمار گذشته باید معلوم شود که رشد فک هنوز هست یا نه؟ برای این کار عکس برداری مخصوص هست که پاسخ را مشخص می کند پس از مشخص شدن وضعیت رشد فک و این که چرا هنوز رشد دارد می توان گفت که چه عملی و چه زمانی باید برای بیمار انجام شود [ 1398-04-22 ]




آدرس مطب : اصفهان خیابان فیض خیابان رحیم ارباب جنب مرکز درمانی روزبه ساختمان آریا طبقه اول
تلفن : 36642982 - 031
پیامهای بهداشتی
كودكان بيش از گفتار از رفتار ما تأثير مي‌پذيرند


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان