سلام من دوسال پیش تتو ابرو کردم وبعد چون راضی نبودم برایم با همرنگی به حساب پاک کردن که خیلی ناراضی بودم رفتم عطاری وبا کمک عصاره های گیاهی مقداری از تتو ها را پاک کردن فقط دو گیرش مونده حالا میخوام این خطهای کرم وبعضی جاها تتو سیاه مونده پاک کنم سوالی که دارم اینکه برای پاک کردن این باقیمانده ها میتونم از پماد هیدروکینون یا محلول ترتنویین استفاده کنم تا به مرور لایه برداری سریعتر انجام بشه لطفا راهنمایی بفرمایید متشکر میشوم چیزی هست که بشود استفاده کنم واثر بخش باشد عنوان کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر باید حتما لیزر کیوسوئیچ شود عمق تاتو زیاد است و جنس آن با لک متفاوت است پس هیدروکینون هیچ اثری ندارد [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ

تلفن : 91620100 - 031

رژیم غذایی در درمان و پیشگیری بزرگ شدن و سرطان خوش خیم پروستات

Effects of iron deficiency anemia on skin and hair

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان آزوسپرمی با عمل میکروتسه بیضه

آندومتریوز چیست و چگونه درمان میشود؟

درمان تنگی کانال نخاعی با ورزش

سونوگرافی برست و آگزیلاری چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مشکلات و عوارض لیپوماتیک ( قسمت دوم )

کشف روش درمانی جدید برای بازیابی نسبی شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

بیماری بهجت چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]