سلام خانم دکتر،من دو یا سه روز مانده به پریود با همسرم رابطه داشتم و پس از اون روی دستمال کمی خونابه دیدم البته قبلا هم یکبار این مورد را دیده بودم چند روز بعد از پریود،البته لکه بینی ندارم فقط کمی خونابه روی دستمال،چون در حال اقدام برای بارداری دوم هستم آیا نیازی به پیگیری هست؟الان خیلی نگرانم ممنون از شما

دکتر نرگس علیان :

سلام خانمم حتمن باید چکاپایه قبل بارداری راانجام بدین [1394-11-20]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بینی بارداری

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

آیا کم کاری تیروئید را میتوان با سونوگرافی تشخیص داد؟

تهیه و انتخاب غذای سالم در منزل و خارج از منزل

بلوغ در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

شب ادراری در کودکان-قسمت دوم-درمان

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

گل مژه چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آمادگی برای سونوگرافی سینه

اصلاح و درمان زانوی پرانتزی

جفت اکرتا چیست و چگونه درمان میشود؟

راهنمای مصرف ویتامین-د و کلسیم

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]