باسلام من هفته ۲۹ بارداری هستم در سونوگرافی مشخص شد که بچه خیلی پایین قرار گرفته و دلیل دردهای زیر شکم و کنار دل من به این دلیل میباشد میخاستم بدونم چه خطراتی در پی داره و ایا میتونه یاعث افتادگی رحم بشه ؟ و باید چکار کنم؟ یا تشکر

دکتر نرگس علیان :

نه باعث افتادگی رحم نمیشه اما باعث زایمان زودرس میشه وباید دارو مصرف کتیر [1395-06-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری سونوگرافی رحم

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

دکتر پوست خوب چه کسی است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزایا و معایب قرصهای پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ابروانی زیبا و خوش فرم حق شماست

راهنمای مصرف داروها در بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

سولاریوم

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

برجسته سازی لب

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

در مورد سرطان بیشتر بدانید

علت و درمان درد ریشه مو

آیا لازم به انجام چند باره ی کرایو لیپولیز است؟