با سلام خانمی هستم 25 ساله نزدیک 5ماه ک ازدواج کرده ام 27 ام تیرماه اولین روز پریودیم بود و 4ام مرداد هم پایانش. دراین مدت از قاعدگی قبلی تا الان نزدیکی با جلوگیری طبیعی داشتیم ک در مواقعی ک شک داشتیم از قرص اورژانس استفاده می کردم ک در یک سیکل قاعدگی نزدیک 5 استفاده کردم .الان هنوز پریود نشده ام و دو بار از بیبی چک استفاده کردم ک منفی بود لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم پریود شوم و اینکه پریود هام همیشه نامنظم بود و الانم شرایط بارداری رو ندارم ؟ امکان بارداریم چقدر است؟

دکتر نرگس علیان :

قرصهای اورژانسی خیلی ضرر داده با این تعداد که استفاده کلا سیستم بدنتون به هم ریخته وطببعی پریودنشید [1395-06-09]

پاسخ سوال پزشکیازدواج قاعدگی نزدیکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

نکات قبل و بعد سلول درمانی

فیلر مو چیست و چه مزایا و عوارضی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مراحل و نحوه انجام کاشت مو به روش sut

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مهارت انتخاب همسر

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

علل نياز به جراحي و علل عدم موفقيت در جراحي فتق ديسك

درمان کاهش میل جنسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

افزایش قد باطب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

فواید و ویژگی های آب درمانی چیست

صدای مفصل فک چگونه درمان می شود ؟

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]