سلام خانم دکتر. من ٢٤ آبان ماه پریودم تموم شد.٢٦ یعنی دو شب بعد با نامزدم رابطه داشتم دخول نبود ولی بعد از اولین ارگاسم نامزدم آلتش را بصورت لاپایی قرار داد میخوام ببینم امکان داره اگر مایع منی کامل پاک نشده باشه از روی آلت نامزدم با قرار دادن باعث حاملگی من بشه؟

دکتر نرگس علیان :

نگران نباشید وبرای رابطه از روش مطمین استفااده کنید [1396-09-27]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

سونوگرافی بارداری هفته های چهارم تا هشتم

لوپوس چیست و چه علایمی دارد؟

تاثیر دانه ی چیا در ورزشکاران

ارتباط تغذیه با کم خونی ، بیماری های پوستی و تنفسی

اسپونديليت آنكيلوزان ( رماتيسم ستون فقرات )

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان دردهاي حاد و مزمن گردن

پاسخ به سوالاتی درباره تزریق چربی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جراحی باز یا لیزری پروستات، کدام بهتر است؟