سلام خسته نباشید دردوران پریودی حمام رفتن ضررداره؟وکسی ک کیست ب اندازه ۲۰میلی متردارع با قرص دوفاستون ایاخوب میشه قرصو باید۱۴روزازپاک شدن پریودی بگزرع بعداستفاده کرد؟باتشکر

دکتر نرگس علیان :

سلام حمام مشکلی نیست دوفاستون با نظر پزشک باید باشه [1396-10-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

کاشت مو به روش DHI (دی اچ آی) چه معایب و مزایایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

خوراکی هایی که کمردرد را بهبود می بخشند؟

پرخوری عصبی

لکه قهوه ای زیر چشم نشانه چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا بزرگی خوش خیم پروستات می تواند به سرطان تبدیل شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

رابطه ی هورمون استروژن با سرطان سینه

چرا نباید جوش های صورت را ترکاند؟

دکتر احمد شکرچی زاده جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات در اصفهان

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نقش تغذیه در سلامت چشم و بینایی - بخش دوم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]