سلام،من با دوستم رابطه نزدیکی داشتیم البته نه عمقی در مالیدن و تا سر الت داخل رفتن،منی رو کامل بیرون ریختم،از فردای رابطه دوستم ترشحات زرد و سبز رنگ دارد بدون بو،بعد از ۴روز کم شده ولی بو میدهد،ایا احتمال بارداری هست؟

دکتر نرگس علیان :

اگه روش جلوگیری نداشتین ومطمین نیستین اگه عقب انداختین تست خون بارداری بدین [1396-11-28]

پاسخ سوال پزشکینزدیکی منی بارداری

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

توضیحاتی درباره نحوه انجام سونوگرافی پروستات در منزل شما

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

چه کسانی به پستان فیبروکیستیک مبتلا می شوند؟

علت انجام کورتاژ تشخیصی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علائم سرطان کلیه و عوارض آن چیست ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

اس وی اف ژل چیست و چه تاثیری بر جوانسازی پوست دارد؟

پتوز به همراه بلفاروپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کدام ترشحات از آلت تناسلی نیاز به درمان دارند؟

نقش اسپری در درمان حساسیت ریوی یا آسم کودکان

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]