سلام. خسته نباشید. من یکم آذر آخرین روز پریودیم بوده. سوم آذر بتا دادم 300بود. لکه بینی داشتم. ۵دی بتا تیتر دادم ۶۳۷ بود. هشتم دیماه بازم بتا تیتر دادم 1039 بود ولی دیگه لکه بینیم قطع شد ولی باز هم یازدهم دیماه مجدد بتا تیتر دادم 1557بود. آیا این بارداری نرماله. خیلی نگرانم. چون بتا افزایشی نداشته

دکتر نرگس علیان :

سلام خدمت شما در اسرع وقت یک سونوگرافی دقیق انجام دهید [1397-10-17]

پاسخ سوال پزشکیبینی بارداری

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

مزووایت صورت یا کرم پودر دائمی

کرایو لیپولیز

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

تغذیه و پیشگیری از پوکی استخوان (قسمت اول)

ماندگاری عوارض و کاربرد انواع مزوژل

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

تقویت تاندون آشیل با ورزش

اسکولیوز یا کجی ستون فقرات چیست؟

عادت ماهانه مردان چیست؟

عملکرد دستگاه آنالیز بدن InBody (بادی آنالایزر)

درمان بدون جراحی خار پاشنه پا