باسلام بنده دوساله از زایمان سومم میگذره بعد یک سال از زایمان پریود شدم وشروع ب خوردن قرص تری فازیک کردم برای پیشگیری وطی این مدت طی دوران پریود دچار سردردهای بسیار شدیدی میشم ،ی ماه اخیر رو قرص ال دی خوردم بازم سردرد گرفتم درصورتی ک پنج سال پیش از قرص ال دی استفاده میکردم اینجوری نمیشدم میخاستم بدونم سردردهای من بخاطر قرص هاست ؟؟دلیلش چیه وچکار باید بکنم ؟ ممنون از راهنماییتون

دکتر نرگس علیان :

بله ممکنه برا قرص باشه وباید یه سری آزمایش بدین [1397-11-01]

پاسخ سوال پزشکیزایمان قاعدگی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

امیوتروفیک لترال اسکلروز چیست و چه درمانی دارد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سندرم دات یا ترس از دست رفتن مایع منی چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مکانیسم درمان زخم با پی آر پی چگونه است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

نوار عصب و عضله (الکترو دیاگنوز)

خروج باد از واژن به چه علت و چه زمانی اتفاق می افتد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ماساژ کف پا تا زانو

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

نکاتی جهت روشن شدن رنگ پوست

مشکلات پستان در شیردهی ( بخش دوم )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان تعریق زیاد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]