با سلام خدمت دکتر گرامی مردی 31 ساله هستم. متاسفانه از رویش موی ریش بر روی گونه به سمت چشمها ناراحتم. گرچه هنوز افزایش غیر قابل تحملی پیدا نکرده ولی در حال افزایش است و متاسفانه به تدریج با تراشیدن صورت قوت میگیرد. همچنین همین مشکل را بصورت جدی تر بر روی لاله گوش نیز دارم. میخواستم بپرسم آیا استفاده از کرمهای مو بر باعث کندی رشد موهای این نواحی خواهند شد؟ و ثانیا هزینه درمان این دو قسمت صورتم بوسیله لیزر حدودا چقدرخواهد بود؟ قبلا از پاسخ شما کمال تشکر را دارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرمهای موبر تاثیری بر رشد مو ندارد برای هزینه لیزر موهای زائد باید با مطب تماس بگیرید [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

علت و درمان انواع شکستگی استخوان

LPG رولر ، وکیوم ، اندرمولوژی ، وکیوم درمانی و

درمان تنگی کانال نخاعی با جراحی و دارو درمانی

بهترین متخصص ارتوپد در اصفهان

رژیم نادرست و عوارض آن

جوش کیستی یا آکنه کیستیک چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تزریق پی آر پی چه مزایایی برای مو دارد؟

ده عادت مضر براي سلامت خانمها

علل اختلالات تولیدی چیست ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]