facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام خسته نباشی آقای دکتر آیا برگشت ضعف چشم بعد از ده سال در عمل لازک صحت دارد با تشکر


دکتر احمدرضا خلیلیان [ متخصص چشم پزشکی ] :

با سلام شايع ترين عارضه لازك برگشت درصدي و نه تماما نمره چشم است، هر چه نمره بالاتر و سن كمتر باشد، محتمل تر ايت ولي در همان چندسال اول است و بعد از يك دهه بعيد است، موفق باشبد [ 1398-04-24 ]




آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، ساختمان یاس ، واحد 501
تلفن : 36274240 - 031
پیامهای بهداشتی
تنبيه ، مخرب و بازدارنده است و مانع رشد و پرورش توانائيهاي كودك مي‌شود


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان