با سلام جناب آآقای دکتر شوشتری، من بیمار خودتون هستم،جهت درمان جوش صورت مراجعه کردم و 4 ماه راکوتان مصرف کردم که بهبودی حاصل شد، 8 ماه گذشته و دوباره جوش میزنه صورتم،ضمن این که جدیدا دچار لک صورت هم شدم که در حال حاضر کرم ضد لک گرندل استفاده میکنم.برای حل مشکلم چه باید کرد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به شدت جوش دارد اگر کم باشد با درمان موضعی کنترل میشود ولی اگر زیاد باشد لازم است که دوباره داروی خوارکی مصرف نمایید [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

اصلاح فرم و حجم دهی به چانه با تزریق فیلر

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

کلوئید چیست ؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چرا گاهی سونوگرافی را باید تکرار کرد؟

جوانسازی پوست با میکرودرم ابریژن

سوفل يا صدای اضافی قلب

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

انواع جراحی دیسک کمر به روش بسته و روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

استاز و ورم كليه چیست و چگونه درمان میشود؟