با عرض سلام و خسته نباشید. آیا مصرف قرص راکوتان همراه با تریاک میتواند منجر به آسیب های کبدی شود؟درصورتیکه هر ماه آزمایش های مربوط به چربی و کبد انجام شود و راکوتان به تجویز متخصص پوست استفاده شود. منظور تداخل تریاک و راکوتان است.با تشکر.

دکتر هما فاتحی :

سلام دوست عزیز با توجه به افزودنیهای غیر قابل پیش بینی که در مواد مخدر وجود دارد مصرف توام آن با راکوتان مجاز نیست [1400-12-01]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک B ، طبقه سوم ، واحد 309
تلفن : 32245018 - 031

روشهای درمان رشد بیش از حد سینه

فیلر خط خنده چیست؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پیچ و پلاک های توی فک پس از عمل

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

بررسی علت و عوارض گودی کمر بعد از زایمان

کاربرد هایفوتراپی چیست؟

خواندن ، یکی از شستشو دهنده های مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

اصلاح عقب زدگی زانو چگونه است؟

میکرونیدلینگ و جوانسازی پوست