با سلام و عرض ادب پسری 31 ساله هستم با پوست سبزه با اینکه زیاد در برابر آفتاب قرار نمیگیرم ولی روز به روز پوست بدنم مخصوصا صورت و دستهام تیره تر میشه پدر و مادرم همم اینطور شدن.میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

تیرگی پوست بخصوص در نواحی باز دو عامل وراثت و اشعه ماورابنفش داره. اما اگه تیرگی اخیرا ایجاد شده و درنواحی پوشیده است بهتره به یک متخصص پوست و یا داخلی مراجعه کنید. استفاده از ضدآفتاب توصیه میشه. [1401-02-22]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا تزریق بوتاکس برای کشیدن گوشه چشم عوارضی دارد؟

شاداب و سلامت نگهداشتن موها در تابستان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تغییر زاویه چانه با تزریق ژل هیالورونیک اسید

درمان و پیشگیری از پوکی استخوان

از گسترده ترین نوع سوء تغذیه چه می دانید ؟

بکارگیری لیزر کم توان برای بهبود زخم

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبت های بعد از عمل جراحی تومور مغزی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

برای تشخیص توده پستان ماموگرافی بهتر است یا سونوگرافی

لیفت شقیقه با بوتاکس چگونه است؟