سلام آقای دکتر.ممنون برای وقتی که گذاشتید و پاسخ من رو دادین.شما پاسخ دادین که برای پرکردن گودی زیر چشم تنها از ژلهای هیالورونیک اسید استفاده میشه که جز ژلهای موقت هستند.مدت ماندگاری ژلهای هیالورونیک اسید زیر چشم چقدر است و آیا عوارضی دارد.آیا ممکن است نتیجه آن بعد از تزریق قابل پیشبینی نباشد مثلا ناحیه زیر چشم خوب پر نشود.البته گودی زیر چشم من کم است.پیشاپیش ممنون از پاسختون گرامی

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مدت ماندگاری این ژلها از حئود چند ماه تا یکساله. در صورتیکه بعد از تزریق ژل ، گودی دور چشم پر نشد میشه باز یه مقدار دیگه ژل تزریق کرد. [1401-12-14]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

فواید مزوتراپی صورت برای جوانسازی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا برای تمدید ضد آفتاب باید صورت را بشوییم؟

نکات مهم مراقبت از موهای خاکستری و سفید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تنگی مجرای ادرار و درمان آن با استنت

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

جراحی لازک برای افراد نزدیک بین، دوربین و آستیگمات

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بکارگیری چند روش درمان طبيعی براى آرتروز

نقش ویتامین B12 در اختلال نعوظ

اقدامات لازم پس از کاشت مو به روش ترکیبی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پیوند مو طبیعی به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]