با عرض سلام. من مبتلا به بیماری پوستی ویتیلیگو هستم الان قسمت بیشتر پوست بدنم سفید شده یه قسمتهایی از اون سالم باقی مونده .آیا الان میتونم برای یکدست و سفید شدن کل پوستم اقدام کنم ؟چه راهی برای اینکار وجود داره؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

با سلام درصورتیکه بین بیست تا بیست و پنج درصد از پوست شما سالم باقی مونده باشه میتونید برای سفید کردن اون اقدام کنید. ترجیحا بهتره این کار روبرای نواحی در معرض دید انجام بدید. برای اینکار چند روش وجود دارد:استفاده از داروهای موضعی ، پیلینگ با بعضی مواد خاص و گاها از لیزر هم استفاده میشه. [1401-02-22]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

برداشتن خال چگونه انجام میشود؟

مزایای استفاده از سونوگرافی برای تشخیص مشکلات تیروئیدی و گردن

درمان سندرم ناشی از قاعدگی در زنان ورزشکار

پرسش های متداول فیلرهای پوست

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عوارض تاتو یا خالکوبی ابرو چیست؟

کورتاژ تشخیصی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا برجسته سازی لب با تزریق چربی قابل انجام است؟

مصرف حبوبات باعث جلوگیری از بیماری های خطرناک