سلام آقای دکتر خسته نباشید . من چندین ساله تحت نظر شخص شما بوده ام هم برای درمان جوش و هم سوراخای به جای مونده.لیزر وسابسیژن رو برام انجام دادید الانم که آر اف انجام دادم. اما سوالم اینه که امکان داره بعضی از سوراخای عمیق رو یکی یکی سابسیژن کنید؟ آیا امکان داره اینطوری نتیجه بهتر باشه؟ بانهایت قدردانی از زحماتتون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

برای درمان موردی اسکارها میتوان از پانچ یا جراحی و گاها از سابسیژن استفاده نمود. [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه سابسیژن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کمبود ویتامین دی در کودکان

چگونه می توان مشکل کم شنوایی را برطرف کرد

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

افسردگی تنها مختص بزرگسالی نیست

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

آیا تاتو ایمن است؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

خال ها و انواع آن

تزریق چربی و مراقبت های پس از آن

مقایسه تزریق ژل و سایر محصولات

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

چه عواملی می توانند باعث دردهای مفصلی شوند؟

موسیقی درمانی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]