سلام بنده جهت درمان لوپوس غیر منتشر به شما مراجعه کردم داروی پردنیزولون پنج میلی گرم رو تجویز کردید روزی دو عدد مصرف میکنم دو سوال دارم یک دچار سوزش ادرار شدم، با توجه به دفع کلیوی این دارو لازم هست مصرف دارو را قطع کنم؟ دو برای فرد مبتلا به اب سیاه چشم مصرف این دارو اشکال ایجاد میکنه؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در صورتیکه دچار سوزش ادرار شدید بهتره یک آزمایش ادرار انجام بدید. دارو رو قطع نکنید. دوز تجویز شده این دارو برای شما دوز پایینی است . با وجود این با توجه به مصرف هیدروکسی کلروکین به شما توصیه شد که به متخصص چشم مراجعه نمایید. معاینه دوره ای چشم توصیه میشود. [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای سریع درمان چین و چروک پوست صورت

مزیت ژوویدرم بر ژل های دیگر

آیا پینگوکولا قابل درمان است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نقش کروم و روی در بدن ورزشکاران

مراقبت های قبل و بعد از جراحی باز پروستات

تزریق چربی و بررسی عوارض آن

هیدروسل چه عوارضی دارد؟

اسکولیوز چیست ؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]