سلام خدمت اقای دکتر من یه پسر یک سالو نیم دارم که از پنج ماهگی یه لکه های در اورده که این لکه ها به صورت قهوه ای یا قرمز است . که در صورتش و بدنش البته کمر به بالا لکه ها است . تا حالا پیش چند تا دکتر بردیم کلی دارو و شربت دادن اما هیچ تغییری نکرده نمونه برداری کردیم جوابش گزانتو گرانولوم جوانی است گفتم ببینم دارویی دارد یا نه ممنونم از تون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

این حالت در کودکان و درصورتیکه فقط محدود به پوست باشد غالبا خودبخود بهبود میابد و نیازی به درمان معمولا نیست. به توصیه های متخصص پوست خودتان در مورد تحت نظر بودن و پیگیری ضایعات عمل کنید. در موارد کمی ممکن است پزشکتون درصورتیکه نیاز ببیند بررسیهایی را انجام دهد و در غیر این صورت تنها پیگیری و تحت نظر داشتن بدون اقدام درمانی کافی است. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بیماری سیستیک فیبروزیز در یک نگاه ( قسمت دوم )

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

درمان ریزش سکه ای ریش اقایان

مغز آیندگان چگونه است ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بهترین زمان انجام سونوگرافی سینه

ماموگرافی در چه سنی توصیه میشود؟

رفع خطوط ظریف صورت با لایه برداری

کاربرد و مزایای درمان مشکلات پوستی با لیزر اربیوم

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه در پیشگیری و درمان برونشیت

مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن و ران