سلام آقای دکتر من مدتی بود که ریزش شدید مو داشتم به پزشک مراجعه کردم بعد از انجام آزمایش متوجه شدم بیماری لیکن پلان دارم بعداز مصرف دارو ها هیچ نتیجه ای نگرفتم از طریق اینترنت متوجه شدم شما روی این بیماری کار کرده اید ولی متاسفانه ایران تشریف ندارید خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی مضطربم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگه مبتلا به لیکن پلان پوست سر شده اید و علت ریزش مو این بیماریه توصیه ای نمیشه کرد. غیر ازاینکه حتما باید به متخصص پوست مراجعه کنید و درمان دارویی مناسب رو در مدتی طولانی مصرف کنید. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان لیکن پلان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نشانه های درد زانو ناشی از پارگی مینیسک

درباره درماتیت شوره ای بیشتر بدانیم

تزریق چربی به دست

فوايد انواع تمرينات در ديابت

آیا هر لکه سفیدی روی پوست پیسی است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مزایای استفاده از الیت پلاس در رفع موهای زائد چیست؟

لیزر موهای زائد و عملکرد آن

آنزیم هیالورونیداز یا هیالاز برای تجزیه ژل هیالورونیک اسید

درمان جوش صورت با لیزر