سلام خسته نباشید پسری ۲۶ ساله هستم از حدود ۳ ماه پیش صورت و شانه هام جوش میزنه آزمایش قند و چربی و کبد هم دادم ، ولی مشکل خاصی نداشتم کپسول داکسی سایکلین ،محلول اریترومایسین ۴ درصد و صابون پروتکشن هم استفاده کردم ولی تاثیری نداشت ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان جوش طولانی مدت است و پاسخ به درمان معمولا بعد از چند ماه قابل مشاهده است. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

هر آنچه باید در مورد مصدومیت های نخاع و گردن بدانید

کاربردهای سونوگرافی واژینال چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بار داري از ديد گاه طب سنتي ـ قسمت سوم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تمرینات کگل

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بارداری با جنین اهدایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

رفع ضایعات عروقی با لیزر ان دیاگ

علل جدا شدن ناخن از گوشت

درد و التهاب عضله تنسور فاسیا لاتا