سلام و عرض ادب . من ۱۹ سالمه و الان چند ساله از جوش های قرمز و چرکی روی گونه و اطراف لبم رنج میبرم . آزمایش های زیادی انجام دادم و خانم دکتر شاه غیبی تشخیص آندومتریوز دادن و الان ویسان مصرف میکنم . موهای سرم هم وضعیت نابسامانی داره و نازک و کم پشته و کف سرم مشخصه ، میشه راهنماییم بفرمایید ؟ من الان در همین ماهه که شروع به مصرف ویسان کردم و این آیا خودش باعث رفع مشکلاتم نمیشه ؟ باید به دکتر پوست مراجعه کنم ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمانهای آندومتریوز رو ادامه بدید و همزمان تحت نظر متخصص پوست ، آکنه رو هم درمان کنید. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

موثرترین درمان اکنه یا غرور جوانی

منافذ باز پوست چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

دلایل تغییرات در ظاهر ناخن ها

درباره هماتوم بیشتر بدانید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اطلاعات تماس با دکتر آناهیتا شاهین گهر در اصفهان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

لنف نود هیپواکو چیست؟

خال مادرزادی بکر چه شکلی دارد؟

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت دوم

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

مشکلات گوارشی و جوش صورت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]