سلام پسری هستم 22 ساله چند ماهی هست شوره ی سر گرفتم، خارش و ریزش هم دارم از شامپوهای کتوکنازول،زینک و نوپریت استفاده کردم تاثیری نداشته چند وقتی هست توی پوست سرم احساس درد میکنم وقتی دست لای موهام میکشم ریشه ی موهام درد میکنه ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در اکثر موارد احساس درد در موها نشانه ایست غیر اختصاصی .شاید علتش همون شوره سر باشه اما بهتره پوست شما از لحاظ التهاب و بیماری پوستی معاینه و بررسی شود. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیشوره مشکلات مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سبکهـای فرزند پروری - قسمت اول

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

باورهای غلط درباره سفید شدن موها

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روشهای رفع تیرگی دور چشم

موارد کاربرد مزوتراپی در پوست و زیبایی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ریزش مو آندروژنیک در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بوتاکس ابرو چیست و چه کاربردی دارد؟

مراحل کانتورینگ صورت

درمان ورزشی قوز پشت یا کیفوز

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آنتی بیوتیک های گیاهی که باید بشناسید

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]