با سلام خدمت اقای دکتر من مدتیه شبا تو خواب یا موقعیکه گوشی نگاه میکنم اخم میکنم یه خط ظریف درست شده رو پیشونیم میخوام بیام بوتاکس کنم ولی شایعاتی وجود داره ک اگه بعدا بوتاکس نکنی پوست پیشانی بیشتر شل و بیشتر چروک میخوره یا افتادگی ابرو ویا حالت مصنوعی میشه ایا صحت داره ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر . درصورتیکه تزریق بوتاکس رو ادامه ندید چینها بیشتر نخواهد شد. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس خط اخم

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

شاخص های تفاوت چاقی و سلولیت

علت چربی مو چیست؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

لیپولیز چیست و چه کاربردی دارد؟

درجه بندی و تعیین مراحل سرطان سینه

نرمش های مفید در سرگیجه

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کلاژن چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال

بهترین حرکات اصلاحی برای ورزش درمانی زانو

چربیها و ارتباط چاقی و کلسترول خون