سلام. آقای دکتر حدود 2 ماه پیش واسم تزریق بوتاکس برای خط اخم انجام دادید اما چروک از بین نرفته و فقط نمیتونم اخم کنم .دلیلش چیه ؟ خطوط هم بسیار سطحی هستن

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مکانیسم عمل بوتاکس جلوگیری از حرکت و انقباض عضلانی است. اینکه نمیتونید اخم کنید نشان دهنده اینست که بوتاکس عمل کرده است. اما در مواردیکه چینها عمیق و باصطلاح در حالت استراحت هم وجود دارند ، بوتاکس به تنهایی کافی نیست و ممکنه به سایر روشهای درمان مانند تزریق ژل یا چربی هم نیاز باشد. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس خط اخم

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عارضه کیفوز یا گوژ پشتی چیست؟

لیفت ابرو و معرفی روشهای غیرجراحی لیفت ابرو

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درباره تزریق چربی بیشتر بدانید

علت افتادگی پوست چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد؟

اثر تصاويرجنسی بر کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

طلاق عاطفی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سیاتیک درد انتشاری از کمر به پاها

رهایی از جای جوش

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پاک کردن صحیح آرایش صورت