با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر حسن زاده بنده یک دختر یکساله دارم که تقریبا نزدیک به 5 ماه است چند جوش که احتمالا مولوسکوم باشد روی دست و پاش ظاهر شده است یکی از این جوش ها روی آرنجش بزرگ شده که بسیار نگران شدیم پیش متخصص اطفال نیز مراجعه کردیم گفتن خودش خوب میشه ولی ما بازم قانع نشدیم اگر راهنماییمون کنید بسیار سپاسگذارم، از دست و پاش عکس گرفتم براتون ارسال کردم بازم ممنون سایت بسیار خوبتون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام یکی از ضایعات بنظر مولوسکومه و جای نگرانی نیست. اکثرا خوب میشوند. میشه با کرایو تراپی زودتر درمان کرد. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جوانسازی دست با تزریق ژل

کیست بیضه چیست؟روشهای تشخیص کیست بیضه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا مصرف ضد آفتاب ضرورت دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان قطعی فرورفتگی دور چشم

مقایسه برخی از روشهای جوانسازی پوست

بررسی انواع مزوژل جوانسازی و بهبود پوست

انسفالیت مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

شایعات نادرست درباره بوتاکس را باور نکنید!