سلام آقای دکتر،نوزادی سه ماهه دارم که خرکان داره،آوردیم مطب براش پماد تاکریل صفر درصدووازلین تجویزکردی،اماداروخانه پمادسه صدم درصدتاکریل داد. دوروز استفاده کردیم،خوب شد اما بعد ازچندروز دوباره پوستش قرمزشده،آیا بازم مصرف کنیم یانە؟توبروشورگفت کە زیردوسال استفادە نشە،داروخانە اشتباە نکردە؟چکارکنیم خواهشا راهنمایی کنید.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مشکلی برای مصرف زیر 2 سال نیست میتونید بازم بزنید بعد از بهبودی قطع کنید اما وازلین رو ادامه بدید [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نوار قلب

دکتر علی حبیبی فر [ متخصص قلب و عروق ]

بریس مخصوص آرتروز زانو

روند شکل گیری سلولیت

علل سندرم تونل مچ دست

با بازگشایی مدارس مراقب شیوع شپش سر باشید

درمان آرتروز زانو با تزریق ژل

نارسایی حاد و مزمن کلیه چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

نکات مراقبتی از پوستهای خشک

عوارض احتمالی بیوپسی پستان