facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام آقای دکتر،نوزادی سه ماهه دارم که خرکان داره،آوردیم مطب براش پماد تاکریل صفر درصدووازلین تجویزکردی،اماداروخانه پمادسه صدم درصدتاکریل داد. دوروز استفاده کردیم،خوب شد اما بعد ازچندروز دوباره پوستش قرمزشده،آیا بازم مصرف کنیم یانە؟توبروشورگفت کە زیردوسال استفادە نشە،داروخانە اشتباە نکردە؟چکارکنیم خواهشا راهنمایی کنید.


دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] :

مشکلی برای مصرف زیر 2 سال نیست میتونید بازم بزنید بعد از بهبودی قطع کنید اما وازلین رو ادامه بدید [ 1398-04-10 ]




آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087
پیامهای بهداشتی
كودك مغرور و خود بين در دوران كودكي و بزرگسالي قادر به برقراري ارتباط سالم با ديگران نيست


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان