سلام روز بخیر و خسته نباشید برای جراحی عمل چشم با نمره های 9.25 و 9.75 خطری داره و یا امکان بازگشت وجود داره یا خیر؟

دکتر سیروس بخت آور :

درود و ادب . با آزمایشاتی که قبل از عمل انجام می شود میتوان از به وجود آمدن این خطرات جلوگیری کرد و عمل مناسب را انتخاب کرد . [1397-07-03]

پاسخ سوال پزشکیجراحی چشم

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

شوره سر و راهکار درمانی آن

بارداری از ديد گاه طب سنتی ـ قسمت اول

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

چرا گاهی یک سونوگرافی را باید تکرار کرد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ترک های پوستی چگونه ایجاد و درمان می شوند؟

توضیحاتی درباره بیماری پوستی روزاسه

شایعترین علل درد شانه و کتف

سوالات رایج بیماران مبتلا به دیسک کمری