با سلام میخواستم بدونم اگر SPina Bifida در مهره S1دیده شود مشکل چیست آیا با دارو درمان می شود یا نیاز به فیزیوتراپی دارد با تشکر جواب من را حتما بدهید من دختر 22 ساله هستم دانشجو

دکتر علی فرخانی :

Spina bifida یک ضایعه مادرزادی است که قوس مهره ای در آن کامل نمی شود. آگاهی این ضایعه علامت خاصی ندارد ونیاز به درمان خاصی هم ندارد . اگر علامت خاصی داشته باشید نیاز به فیزیوتراپی و انجام نرمش های مخصوص کمر را خواهد داشت و دارو هم در درمان علامتی مثل کاهش درد یا التهاب در صورت وجود موثراست . [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

انواع آسیب های قرنیه چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چرا چشم آب سیاه می آورد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

حاملگی پرخطر

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سونوگرافی داپلر عروق مغز به چه دلیل انجام میشود؟

درمان چین و چروک صورت با تزریق چربی

پرتو درمانی غدد لنفاوی

درباره آسیب نخاعی بیشتر بدانیم

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

هشت نکته مهم بهداشتی دوران قاعدگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بی خوابی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]