سلام ایا این عامل که با استفاده از محلول ماینوکسیدیل امکان دارد که موهای بدن نیز رشد کند درست است ودلیل ان چیست؟یعنی اگر کسی که از محلول استفاده میکند وانرا فقط به موهای سرش میزند با توجه به عدم تماس ان با سایر نقاط باز هم مکانیسم این محلول طوری است که باعث رویش مو در بخشهایی غیر از موی سر میشود یا فقط در صورت تماس محلول این اتفاق رخ میدهد ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله گاهی در اثر جذب پوستی محلول ماینوکسیدیل گاهی در اثر ریختن روی پوست سایر جاها باعث رویش مو می شود [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

آیا جوانسازی پوست با هایفوتراپی دائمی است؟

مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ چه تفاوت هایی با هم دارند؟

علت سفید شدن موها چیست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تغذیه و پیشگیری از پوکی استخوان ( قسمت سوم )

انواع جراحی زیبایی واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لیزر IPL برای رفع قرمزی پوست

ناهنجاری های مادرزادی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا بینی گوشتی را میتوان عمل کرد ؟

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]