سلام و ادب. آقای دکتر! 1.خیلی وقت پیشها پای یه سخنرانی بودم که دکتری گفت چنگ زدن به سر در هنگام شستشو بسیار خطرناک است. دلیلش را نتوانستم بشنوم. لطفا دلیلش را بفرمایید. آقای دکتر من سالهاست که شوره چرب و تیکه تیکه در سرم دارم و هنگام استحمام چاره ای جز چنگ زدن با ناخن ندارم. چه کنم؟ 2. اگر پوست صورتم را نیز با چنگ (باصابون) نسابم بعد از حمام پوست پوست میشود. جای جای صورتم داره پر از مو و نیز چروک میشه! چه کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به موها اسیب میزند شوره سر باید درمان شود و حمام منظم تر مفید است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیشوره

تلفن : 91620100 - 031

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری می شود؟

آیا جوانسازی پوست با هایفوتراپی دائمی است؟

شوره سر چرا بوجود می آید

لیزر کیوسوئیچ و پاک کردن تاتو یا خالکوبی

درباره سرطان های پوست بیشتر بدانید

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

از چه روشهایی برای درمان افتادگی پلک میتوان استفاده کرد؟

تزریق بوتاکس برای درمان میگرن

مزیت ژوویدرم بر ژل های دیگر

توصیه های لازم برای کاهش خطر بروز لنف ادم