سلام از بچگی پوستم کک و مک داشت طوریکه بعد از سالها حتی بعد از بارداری هم نرفت قبلا دکترهای زیادی رفتم ولی بعضی ها مگفتند خودش از بین میره یکی هم گفت کرمش در امریکا هست.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اصولا درمان دارویی در درمان کک مک موثر نیست و بهتر است که لیزر انجام شود درمان با لیزر تقریبا قطعی است ولی بعد از آن استفاده از کرمهای ضد افتاب ضروری است [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

علائم انسداد مجرای اشکی در کودکان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علائم اسکيزوفرنيا ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

اشتباهات رژیمی که باعث چاقی می شوند

کمر درد بارداری

بارداری ناخواسته

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لیزر پرتوان برای دیسک کمر

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سونوگرافی های ضروری در دوران بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد رادیوگرافی پانورکس در دندان پزشکی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]