سلام اقای دکتر سوالی داشتم اگر امپول پروژسترون یا استروژن رو داخل ماینوکسدیل ترکیب کنیم میتونه از ریزش موی ارثی جلوگیری کنه؟ ایا پروژسترون میتونه به عنوان یه ضد اندروژن یا بهتر از اون به عنوان مهار کننده دی هیدرو تستوسترون عمل کنه؟ تو بعضی سایت ها خوندم پزشکان گفتن میتونه ولی بعضیا گفتن فایده نداره؟ اگر فایده دارد پس تا الان نباید فرد طاسی وجود داشته باشد و اگر فایده نداره پس چرا بعضی دکترا میگن اثر داره و بعضی مصرف کننده ها هم میگن نتیجه گرفتن لطفا بگید تاثیر دارد یا خیر ؟ممنون

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . خیر در هیچ کتاب و مقاله علمی گزارش و تایید نشده که پروژسترون تاثیر دارد . [1395-03-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

سونوتراپی چیست؟

وازکتومی یا بستن لوله در مردان

تاری دید و سردرد مرتبط با مشکلات چشمی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تست نعوظ شبانگاهی آلت یا ریجی اسکن چیست؟

بررسی تاثیر پی آر اف روی پوست

کلاژن سازی پوست چگونه است؟

چه دردهایی در کلینیک درد درمان می شوند؟

سه ترفند برای زودتر سیر شدن

مهمترین روشهای درمان استریا کدامند؟