با عرض سلام خدمت دكتر قرايتي .ببخشيد كه اينقدر مزاحمتون مي شم.انشاالله هر چي تو زندگي مي خواين خدا بهتون بده.آقاي دكتر پسري 20 ساته هستم كه مشكل بلوغ دارم و پزشك غدد براي من مصرف ماهانه يك آمپول تستوسترون انانتات100 برايم تجويز كردند كه ماهانه مي زدم .پس از 8ماه دكتر گفتند كه بايد ماهي دو سوم تستوسترون 250 بزنم.آقاي دكتر وقتي تستوسترون 100 مي زدم بعد از دو روز كيسه بيضه هايم شل مي شد و آلتم تقريبا مقداري بزرگتر و بهتر بگم مقداري پف مي شد.ولي الان كه دو سوم250 ماهانه مي زنم احساس مي كنم كه كمتر عمل مي كند.حالا كمكي كه از شما مي خواهم اين است كه:هنگامي كه تستوسترون 250 را از داروخانه گرفتم به علت اينكه در شهرستان زندگي ميكنم و دور از مطب دكترم هستم نرسيدم كه به دكترم آمپول ها رو نشون بدم. آمپول هاي اولي كه مي زدم و مورد تاييد دكترم بود روي جلد آن نوشته بود 10 آمپول تستوسترون انانتات 100ميلي گرم هر آمپول يك ميلي ليتر حاوي تستوسترون انانتات 100 ميلي گرم و ساخت شركت داروسازي ابوريحان و شماره ثبت دارو 1228043529. ولي آمپول هاي جديدي كه مي زنم روي آن نوشته شده 10 آمپول اميلي ليتري آندرون250 تستوسترون انانتات 250 ميلي گرم در ميلي ليتر و ساخت شركت كاسپين به شماره ثبت1228104510 است . آقاي دكتر آيا آمپول هاي 250 را درست تهيه كرده ام و اين نوشته آندرون كه بالاي حرف ن داخل دايره كوچكي R نوشته شده يعني چه و مگه دوسوم تستوسترون 250 بيشتر از تستوسترون 100 نيست اگه هست چطور به نظر من عملكرد كمتري دارد. ترا خدا راهنماييم كنيد

دکتر محمد رضا قرائتی :

با سلام.1-بله درست تهیه کرده اید.آندرون نام تجاری تستسترون شرکت کاسپین است و R کوچکی که بالای آن است نشان دهنده نام تجارری بودن آن است.2- بله قویتر است و مواردی که شما برشمرده اید دلیل بر کم تر بودن اثر آن نیست و ملاک مناسبی نیست. [1390-05-13]

پاسخ سوال پزشکیبلوغ غدد ماهی

آدرس مطب : اصفهان،خیابان آمادگاه،کنارمبل آبنوس،ساختمان آژند،بلوک اداری،طبقه سوم،واحد32
تلفن : 32240906 - 031

مضرات رادیوگرافی در بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا لیزر موهای زائد روی جوش خطر دارد؟

مزایای استفاده از سونوگرافی برای تشخیص مشکلات تیروئیدی و گردن

رایج ترین بیماری های پوستی

محل های مناسب برای انجام هایفوتراپی

هفت راز جوانی پوست

ناخن و مراقبت از آن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

هر آنچه باید در مورد موبیلیزاسیون بدانید

بیماری لوپوس چیست؟