با سلام... من 22 ساله هستم و 3 سال است که ازدواج کرده ام حدود 2 ماه است که مرتب ال دی می خورم این ماه بسته 21 را تمام کردم و فردای ان نزدیکی داشتم وامیزش انجام شد 2روز است پریود نشدم لطفا راهنمائیم کنید!نمی خواهم حامله شوم!!!

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتی که قرص های پیشگیری از بارداری را مرتب استفاده کرده اید در فاصله استراحت بین دو بسته نیز نباید نگران بارداری باشید. با این حال در صورتی که پریودتان بیش از 1 هفته عقب افتاد به پزشک یا مامایتان مراجعه کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

جراحی کانتوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان سندرم تونل کارپال با ورزش

ازدواج بی وصال چیست و چه عللی دارد؟

سلولیت چیست

آندومتریوز چیست و چگونه درمان میشود؟

بدون جراحی لیفت پوست خود را ترمیم کنید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان گردن درد حاد و مزمن با فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت بیماری ام اس و روش های درمان آن با فیزیوتراپی و ورزش

مزوتراپی جوانسازی چیست و چگونه انجام میشود؟